Rekommendera prisvärd ögonlaseroperation med premiumkvalitet till en vän!

Personen som rekommenderas får 500 kr i rabatt på en utvald ögonlaseroperation och för varje verifierad rekommendation får du några presenter!

 • För varje 1:a och 2:a rekommendation får du tillbaka 300 kr per person;
 • För varje 3:e och 4:e rekommendation får du tillbaka 400 kr per person;
 • För varje 5:e eller flera rekommendationer får du tillbaka 500 kr per person.

Du kan bjuda in ett obegränsat antal vänner! Om du sparar mer än 600 kr kan du få det på ditt bankkonto - skriv bara ett e-post meddelande med dina bankdetaljer till return@lirema.com från din e-postadress som är registrerad i vårt system. Du kan endast använda alla ihop sparade pengar på en gång - vi delar inte upp de.

REGLER

 1. Dessa regler fastställer de allmänna villkoren för att delta i rabattsystemet.
 2. Personer som deltar i programmet, kan endast utnyttja kliniktjänsterna på Lirema Ögonklinik i Stockholm, Malmö och Göteborg.
 3. För att rekommendera en vän måste du ha fyllt 18 år samt fyllt i ett patientkort med dina personuppgifter.
 4. En person kan bjuda in ett oändligt antal vänner till programmet.
 5. Rabatten till den rekommenderade personen kommer att tillhandahållas på operationsdagen, inte före eller efter ett första besök. Före operationen kommer ögonläkare att utvärdera individernas synstatus. Ögonlaserkirurgi är endast giltig för personer som är 18-45 år, har synskador som är mellan -8 och +3 dioptrier, har myopi, lider av långsynthet eller astigmatism som inte överskrider gränserna för säker operation.
 6. Det erhållna beloppet från rekommendationer kan sparas eller användas på Lirema Ögonklinik i Stockholm och i Malmö. Man kan även tilldela beloppet till en tredje part (vän eller familjemedlem) att använda den på Lirema Ögonkliniks tjänster eller så kan den returneras till ett bankkonto - skriv bara ett e-postmeddelande med dina bankdetaljer till return@lirema.com, från en e-postadress som är registrerad i vårt system. 
 7. Det kan läggas till 25% av det sparade värdet om det sparade beloppet används för Lirema Ögonkliniks tjänster.
 8. För att kunna tilldela ett sparad belopp till en tredje part (vän eller familjemedlem) ska man skriva ett e-postmeddelande till recommend@lirema.com från en e-postadress som är registrerad i vårt system och uppge för- och efternamn på personen samt önskad tjänst.
 9. Om personen vill använda ett sparat belopp kan man endast använda allting på en gång - vi delar inte upp beloppet.
 10. Beloppet överförs till bankkontot endast från 600 kr. Betalningar görs i slutet av månaden (exklusive helger).
 11. Man deltar i rabattsystemet från registrering tills man valt att avregistrerat sig.
 12. Patienten, som fått kännedom om reglerna, förbinder sig att följa dem.
 13. Behandling av personuppgifter för deltagande i rabattsystemet anges :.
 14. Lirema Ögonklinik förbehåller sig rätten att när som helst, helt eller delvis, ändra reglerna utan någon förvarning till deltagarna.EXEMPEL:

John rekommenderade 5 personer, av vilka 4 registrerades, och 3 av dem har gjort ögonlaseroperation på Lirema Ögonklinik. John har 15 + 15 + 20 = 50 kr för tillfället. Detta belopp kan användas av John för de utvalda tjänsterna på Lirema Ögonklinik med 25% bonus, så John kan spendera totalt 62,50 kr på Lirema. Han har också möjligheten att få 50 kr tillbaka till sitt bankkonto eller tilldela dem till sin vän eller familjemedlem.

Om du inte kan registrera dig, kontakta oss via: recommend@lirema.com

Vänligen fyll i formuläret för att ansluta

REGLER